TRADUCTOR

lunes, 24 de octubre de 2016

EL DRAGÓ DEL PUIG Dotzena Edició


 L’Ajuntament del Puig de Santa Maria, mitjançant la Regidoria de Cultura convoca, sota la denominaciódel concurs local d’històries per a xiquets contades per xiquets, de conformitat a les següents:
B A S E S
1.- Poden participar al concurs tots els xiquets i xiquetes del Puig de Santa Maria o fills i filles de persones que treballen al municipi, que tinguen entre 8 i 16 anys i així ho desitgen.
2.- Els contes poden presentar-se tant en valencià com en castellà i han d’ésser originals inèdits, no havent sigut guardonats en aquest o un altre certamen literari .
3.-La temàtica del conte és lliure i cada autor/a pot presentar un sol conte, signat amb un lema o seudònim.
4.- Els treballs s’han de presentar per triplicat, amb una extensió mínima de 3 fulls i màxima de 10, amb el següent format:
§ Document de word
§ Fulls tamany DIN-A4, escrits per una sola cara i a espai 1’5.
§ El caràcter d’escriptura serà la lletra Times New Roman (tamany 12).

5.- Els originals han d’anar signats amb un lema o seudònim. A l’exterior d’un sobre tancat i a banda, constarà l’esmentat seudònim i dintre el nom, cognoms, DNI, adreça i telèfon de contacte de l’ autor/a.
S’adjuntarà també una declaració responsable d’estar al corrent d’obligacions tributàries i no haver rebut cap altra premi per l’original presentat (segons model oficial)
6.-.Les narracions s’han de lliurar abans de les 14 h. del dimecres 23 de novembre de 2016 al Centre Cultural LA MARINA del Puig de Santa Maria.
7.- S’estableixen els següents premis:
MILLOR CONTE DRAGÓ PRIMÀRIA .................................................175 EUROS
MILLOR CONTE DRAGÓ SECUNDÀRIA………………................................275 EUROS
Al premi s’aplicarà la retenció de l’ I.R.P.F. corresponent

8.- El Jurat del concurs serà designat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria. Atés les característiques del premi les persones que integren el Jurat seran mestres d’educació primària, professorat de secundària, técniques en animació lectora o bibliotecàries.
9.- El Jurat solament considerarà premiables les obres que, de conformitat als criteris de sentit comú , es puguen qualificar de “contes per a xiquets” i valorarà la correcció gramatical i ortográfica delx textos.
10.- Si les obres presentades a concurs no reuniren mèrits suficiens el Jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.
11.- El Jurat seguirà per a les seues deliberacions el sistema de votacions succesives eliminatòries, fins que sols queden 2 finalistes, entre els/les quals es proposarà el treball premiat per major nombre de vots.
12.- La Junta de Govern Local, a proposta del Jurat, acordarà el nom de les persones guanyadores.
13.-El nom dels guanyadors/ores es farà públic en el transcurs de la Vetlada Literària de Sant Pere, la qual se celebrarà el divendres 27 de gener de 2017.
14.- Els originals premiats restaran en propietat de l’ Ajuntament del Puig, el qual es reserva el dret de publicar-los. Els originals no premiats podran ser retirats a LA MARINA fins el dia 17 de febrer del 2017.
15.- La resolució de totes les qüestions que puguen sorgir o plantejar-se sobre aquest concurs són d’exclusiva competència de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria
16.- La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
El Puig, octubre de 2016
( EXTRACTE DE LES BASES: Bases completes publicades al we

No hay comentarios:

Publicar un comentario