TRADUCTOR

lunes, 3 de octubre de 2016


EAPA presenta les dades d’inici de curs escolar 2016-17 i la campanya “A l’escola cal una assignatura: El meu temps lliure”

Posted on 23 Setembre, 2016

0
0

Valorar

En una roda de premsa celebrada en el dia d’avui, CEAPA ha expressat les preocupacions de les famílies en l’inici del curs escolar, com ara la incertesa sobre la implantació de les revàlidades, la continuïtat d’alguns estudis LOE, el canvi dels llibres de text per la LOMCE, la pèrdua de matèries relacionades amb les humanitats i la creativitat, la reducció de la despesa educativa en els últims anys i la jornada escolar, entre altres temes.
S’han presentat les dades sobre el preu del menú escolar i les ajudes als llibres de text en les diferents comunitats (s’annexen els arxius corresponents).
Així mateix, CEAPA ha presentat una nova campanya contra els deures amb el lema “A l’escola cal una assignatura: El meu temps lliure”, la webwww.educacionsindeberes.orgAquesta campanya comença avui i es desenvoluparà durant els propers mesos.
D’altra banda, s’han avançat algunes conclusions d’un estudi sobre l’assetjament escolar i un altre sobre els drets dels xiquets, presentades en els seus corresponents resums executius (que s’annexen). Els estudis complets seran penjats a la web de CEAPA el més aviat possible.
PDF icon Informacion becas libros de texto 2016-17 CEAPA.pdf   Informació beques llibres de text 2016-17 CEAPA.pdf
PDF icon Estudio de CEAPA sobre Acoso Escolar – resumen ejecutivo.pdf  Estudi de CEAPA sobre Assetjament Escolar – resum executiu.pdf
PDF icon Estudio de CEAPA sobre Derechos de la Infancia – resumen ejecutivo.pdf Estudi de CEAPA sobre Drets de la Infància – resum executiu.pdf
Més informació:
   

No hay comentarios:

Publicar un comentario