TRADUCTOR

jueves, 27 de octubre de 2016

Carta d'agraïment a les AMPA

València, 27 d’octubre de 2016

Benvolgudes famílies,

Avui les nostres filles i els nostres fills ens han donat una lliçó. Han après bé què significa lluitar per la vida. Una cosa que nosaltres, les seues mares i pares, procurem transmetre’ls. I nosaltres, hem sabut estar al seu costat. D’això es tracta ensenyar. Ensenyar el que significa aquest món i ensenyar que res no tenim si no ens ho guanyem. Les nostres filles i fills han après que podem lluitar i aconseguir més o menys, però que sense lluita no tenim res. Nosaltres, que som poble treballador, els hem transmès que es poden canviar les coses, però que per els canvis cal lluitar, cal lluitar tota la vida, i això va en la nostra condició humana. Nosaltres volem un món millor i hem sabut transmetre’ls que això costa però que es pot aconseguir.

Avui hem fet vaga i ens hem mobilitzat contra les revàlides i la LOMQE i arreu del nostre territori s’ha escoltat un crit fort, un crit unit, a favor d’un nou sistema educatiu. Un sistema educatiu universal, gratuït, de qualitat, laic, coeducatiu i en valencià. Un sistema educatiu que done eines a les nostres xiquetes i xiquets per construir un món diferent, un món per a les persones i no per a les mercaderies.

Les persones que treballem en les tres federacions que conformen la nostra Confederació, volem agrair i agrair-nos tot l’esforç fet per aconseguir que aquesta jornada de lluita haja estat un èxit. Hem lluitat, lluitem i lluitarem per construir un món millor. No ens aturarem fins enderrocar la LOMQE i construir un sistema educatiu que tinga en compte tots els factors que el poden enriquir i que pensem que en formen part, des de la comunitat educativa a la resta del teixit associatiu que envolta i enriqueix la nostra vida.

Gràcies a totes i tots els que heu participat i col·laborat, hem de seguir amb la lluita sempre!

Una abraçada.

Màrius Josep Fullana i Alfonso
En nom de les persones que lluitem des de les tres federacions
de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario